Henrik Wergeland

Henrik Wergeland - Linda Sangolt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Sangolt
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Henrik Wergeland.pdf
ISBN
5559913680330

BESKRIVELSE

Boka inneholder et kritisk essay om Wergelands framstilling av Riksforsamlingens behandling av grunnlovens paragraf 2 som nektet jødene adgang til riket og et språkmodernisert og kommentert utvalg av Wergelands religionspolitiske og religionskritiske skrifter.

Tekster av Henrik Wergeland (1808 - 1845): Underkategorier. Denne kategorien har følgende 8 underkategorier, av totalt 8.

Han var også en av sin tids få seriøse norske dramatikere, med en lang rekke skuespill, tragedier og farser. Han hadde dessuten et omfattende og innflytelsesrikt historisk forfatterskap, var en aktiv deltaker i tidens politiske debatt og drev et utrettelig folkeopplysningsarbeid. Henrik Arnold Wergeland (17.

RELATERTE BØKER