Klimavennlige handlinger på arbeidsplassen

Klimavennlige handlinger på arbeidsplassen - Jon Bjartnes, Jan Olav Bjergene, Torgny Hasås, Anne-Beth Skrede | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Bjartnes, Jan Olav Bjergene, Torgny Hasås, Anne-Beth Skrede
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Klimavennlige handlinger på arbeidsplassen.pdf
ISBN
1264907918259

BESKRIVELSE

Klimaendringer er en av de største utfordringene som menneskeheten står overfor. Det er avgjørende for livet på jorda at utslippene av skadelige klimagasser reduseres. For å få det til må alle deler av samfunnet bidra ? også arbeidslivet.Bedriftenes miljøansvar er først og fremst et styre- og ledelsesansvar. Fagbevegelsen har likevel en viktig rolle ved å sørge for at egne medlemmer får kunnskap om klimaspørsmål. Informasjon, involvering, deltakelse og medvirkning er en forutsetning for å lykkes. Denne boka gir eksempler på hvordan ansatte og tillitsvalgte, bl.a. gjennom sine respektive organer, kan arbeide for å påvirke klimavennlige handlinger på arbeidsplassen. I tillegg gir den mange råd og eksempler på klimavennlige handlinger både privat og på arbeidsplassen.Boken er utgitt i samarbeid med UNIO og LO.

793 liker dette. Kunst på arbeidsplassen er en medlemsorganisasjon som formidler kunst til bedrifter og institusjoner i hele Norge. De beste bedriftene kjennetegnes av at de har en tydelig og klar bedriftskultur, skriver Infotjenesters psykolog og HR-rådgiver Erik Jullumstrø.

Konflikter på arbeidsplassen er ikke til å unngå. De er dessuten ofte en kilde til endring og framdrift.

RELATERTE BØKER