Lese og skrive MER i matematikk

Lese og skrive MER i matematikk - Gerd Fredheim, Marianne Trettenes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Fredheim, Marianne Trettenes
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Lese og skrive MER i matematikk.pdf
ISBN
4931478080201

BESKRIVELSE

Lese og skrive MER i matematikk har samme oppbygging og metodikk som Lese og skrive i matematikk, men kan brukes uavhengig av om man har arbeidet med den første boka. Boka er på 56 sider , fordelt på følgende temaer: nyhetsgrafikk, tallinje, diagram, tabell, kart og rene tekststykker. Lese og skrive MER i matematikk er i utgangspunktet beregnet på ca 5. trinn, men er i likhet med Lese og skrive i matematikk meget godt egnet for tilpasset opplæring oppover på trinnene.

kontinuerlig utvikling i møte med stadig mer I forbindelse med utgivelsen av elevboka Lese og skrive i matematikk (Fredheim og Trettenes, 2014) har jeg de siste par årene hatt fokus på elevenes forhold til tekststykker. Jeg har undervist elever fra 3.

Boka er på 56 sider ... Lese og skrive MER i matematikk har samme oppbygging og metodikk som Lese og skrive i matematikk, men kan brukes uavhengig av om man har arbeidet med den første boka. Boka er på 56 sider , fordelt på følgende temaer: nyhetsgrafikk, tallinje, diagram, tabell, kart og rene tekststykker. Blaeks av GAN Aschehougs bok "Lese og skrive i matematikk" FØR handler om å 1.

RELATERTE BØKER