Når spottefuglene synger

Når spottefuglene synger - Billy Coffey | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Billy Coffey
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Når spottefuglene synger.pdf
ISBN
1325423797187

BESKRIVELSE

Leah får et staffeli til niårsdagen av gamle Barney. Som takk maler hun et bilde til ham. Bildet er så enestående og briljant i sin utføring, så berusende vakkert at det sjokkerer. Når hendelsene som profeteres i maleriet blir til virkelighet på dramatisk vis, settes hele bygda på hodet. Leah gir sin usynlige venn Regnbuemannen æren for det enestående maleriet. Men alle er enige om at det ikke finnes noen regnbuemann. Hvor går skillet mellom et mirakel fra Gud og et barns ville fantasi?

De nærmeste slektningene til fuglene som lever i dag er krokodillene. /: Ja, nå skal vi synge, ja, nå skal vi synge i sammen, i sammen. :/ Vi skal si Hei hei - hei hei Du og jeg - du og jeg Hei hei - hei hei.

Leah gir sin usynlige venn Regnbuemannen æren for det enestående maleriet. Bli med når hele Bergen skal synge «Nystemten ... Kjære Bergen, la oss synge «Nystemten» sammen i år.

RELATERTE BØKER