St. Benedikt

St. Benedikt - Benedictus Nursinus, Gregorius | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedictus Nursinus, Gregorius
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
St. Benedikt.pdf
ISBN
2073861655488

BESKRIVELSE

I mer enn 1500 år har Benedikts regel vært . og er . et av Europas grunnleggende kulturbærende elementer. Dens styrke er både en tydelig ramme for et fellesskap som vil virkeliggjøre et liv i kjærlighet, og dens åpenhet som gir ulike fellesskapsformer og enkeltpersoner mulighet til å utdype sin egenart innenfor det hellige rom regelen tegner opp. Den er et verktøy for å utvirke Guds lengsel for menneskene. 600-tallets St. Gregor den stores nedtegnelser er en av de viktigste kildene til Benedikt av Nursias liv. Mette Nygård har oversatt fra latin både Bendikts regel og vitaet om ham. Vitaet fra St. Gregors «Dialoger» kommer her i norsk oversettelse for aller første gang. I tillegg gir kirkehistorikeren Jan Schumacher oss en fyldig, svært spennende og utfordrende innledning til tekstene. Samlet gjør dette utgivelsen til en stor begivenhet!

Benedikt-medaljen har gjennom historien vært et populært relikvie for de troende. Denne gylne varianten prydes av ikoniske symboler, og det hele toppes med et kors-inspirert design.

Until the 12th century, it was owned by the bishops of Chur.In the 12th century, the romanesque tower was added.. In the 18th century, under Joseph II, the building was used for storage.Use as a sacral building was resumed only in the 20th ... Haus St.

RELATERTE BØKER