Tiårene i forrige århundre

Tiårene i forrige århundre - Nick Yapp | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nick Yapp
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Tiårene i forrige århundre.pdf
ISBN
9499772024678

BESKRIVELSE

2000 bilder med Mossehistorie. Dette er en samling bestående av 39 album fylt med bilder som i flere tiår i forrige århundre ble samlet av Jørgen Herman Vogt, som var en svært ivrig lokalhistoriker. Ettersom rovdyrene var så godt som utryddet i Norge i store deler av forrige århundre, mangler vi i dag erfaring med å leve med rovdyr.

Dette er en samling bestående av 39 album fylt med bilder som i flere tiår i forrige århundre ble samlet av Jørgen Herman Vogt, som var en svært ivrig lokalhistoriker. Ettersom rovdyrene var så godt som utryddet i Norge i store deler av forrige århundre, mangler vi i dag erfaring med å leve med rovdyr. Når rovdyrene øker i antall slik de har gjort de siste tiårene, skaper det utfordringer vi må takle som samfunn. De siste tiårene i forrige århundre vil i ettertidens lys trolig fremstå som epoken for demokratisering og ansvarliggjøring av brukerne av helsetjenester.

RELATERTE BØKER