Vår mann i Washington

Vår mann i Washington - Hans D. Høeg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans D. Høeg
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Vår mann i Washington.pdf
ISBN
4385895157744

BESKRIVELSE

Vår mann i Washington er historien om nordmannen som i 2012 ble administrasjonssjef for en amerikansk kongressmann, og endte opp med å lede et plot om å avsette USAs tredje mektigste mann. Da Hans Høeg møtte en hillbilly ved navn Thomas Massie på prestisjeuniversitetet MIT i Cambridge i 1991, skjønte han at det det var kimen til et langvarig og givende vennskap. Der og da bestemte han seg dessuten for å hive seg på når hans rødsprengte og energiske nye venn en gang i fremtiden ville starte noe spennende. Da tilbudet fra Thomas kom, over 20 år senere, var det imidlertid ikke den gründerdrømmen Hans hadde sett for seg. Den frittalende og frihetselskende studiekompisen fra Vanceburg i Kentucky hadde kastet seg inn i politikken, og mot alle odds blitt valgt til å representere sitt distrikt for republikanerne i kongressen. Massie ville skape et helvetes rabalder i Washington, og han trengte en våpendrager han kunne stole på. Valget falt på den noe motvillige Hans fra Drammen. Nå forteller Høeg den utrolige historien om årene på innsiden av USAs innerste maktsirkler. Det handler om to ingeniørnerders forsøk på å forstå det politiske spillet, om et spektakulært forsøk på å styrte republikanernes speaker John Boehner, og om det ublide møte med et selvopprettholdende system av korrupsjon og byråkratiske tjuvtriks ..- en ukultur som blir stående som en logisk forløper til opprøret under presidentvalget i 2016.

- Vi har pågrepet en som er mistenkt. Vi har også kontroll på tre andre ... Från början var Adams Morgan det givna området om man gillade injera-bröd, men på senare tid har restaurangerna expanderat till det som numera kallas Little Ethiopia, på U Street Northwest and Ninth Street.

Magasinet besøkte den største av dem alle ... Mannen skal deretter ha regnet med at han var edru da han satte seg bak rattet. Det var han på ingen måte.

RELATERTE BØKER