Eg er eg er eg er

Eg er eg er eg er - Ruth Lillegraven | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Lillegraven
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Eg er eg er eg er.pdf
ISBN
2553158298921

BESKRIVELSE

Gjennom trettini dikt skildrar Eg er eg eg eg er korleis det er å vere ung og levande. Dikta og kjenslene svingar frå vår til sommar til haust og vinter, og lesaren får vere med på den berg- og dalbanen livet kan vere når ein er ung. Brageprisvinnar Ruth Lillegraven som har fornya samtidslyrikken for vaksne, viser med Eg er eg er eg er at ho verkeleg er ein forfattar som også unge lesarar vil få stor glede av. Samlinga er illustrert av prislønte Mari Kanstad Johnsen. Design: Torill Stranger, Stranger Design.

NDLA sin visjon er å lage gode, åpne digitale læremidler for alle fag i videregående opplæring og støtte opp om elever og lærere i aktivt og deltakende læringsarbeid. Ja, då. Eg veit.

Henriette skundar seg for å ringe til mamma. Ho håpar mamma har tid til å hjelpe. EG Hairtools - endelig i Norge! Hairtools har omlag 4.000 daglige bruker i Danmark og er det mest brukte system i frisør- og velværesalonger.

RELATERTE BØKER