Hjemkomst

Hjemkomst - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Hjemkomst.pdf
ISBN
7973989759594

BESKRIVELSE

Lykken finner en vakker brud - uten krone av gull eller kjole av silke og fløyel.Mens Ingebjørg er kong Håkons fange, gjør Folke og Bergtor alt de kan for å spore henne opp - og redde henne. Hun er uskyldig, men hvem kan renvaske henne? På Sæmundgård venter tjenestefolkene, og forhåpentlig Simon, Ingerid og småguttene. Ingen av dem kjenner til Ingebjørgs uvisse skjebne ...

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til.

7. juni 1945 kunne Kong Haakon gå i land på Honnørbrygga i Oslo - på dagen fem år etter han måtte forlate Norge. Miroslav Krleža, jugoslavisk (kroatisk) forfatter og leksikograf; regnes som Jugoslavias største forfatter på 1900-tallet ved siden av Ivo Andrić, og var uhyre produktiv innen alle litterære sjangere.

RELATERTE BØKER