Kjærlighetsbarnet

Kjærlighetsbarnet - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Kjærlighetsbarnet.pdf
ISBN
9037609400303

BESKRIVELSE

Kajsa rømmer med Kallin, som hun elsker over alt på jord. Men de innser at de kan ikke fortsette å flykte resten av livet, og Kajsa har ikke annet valg enn å vende tilbake og ekte Wilhelm. Livet som Wilhelms hustru blir imidlertid enda vanskeligere enn hun kunne forestille seg. Ektemannen er brutal og slem. Men hvilken annen valg har hun enn å bli, når han truer med å skade den hun elsker? «Du kan ikke gjøre det mot Kallin. Han er ikke skyld i dette. Du er gal!» skrek Kajsa. «Kallin skal bort fra Finnskogen, om jeg så skal fjerne ham selv,» sa Wilhelm kaldt. «Men du får et valg, Kajsa. Lar du meg få deg når jeg ønsker, lar jeg ham være. Hvis ikke ...» Han hevet et øyenbryn og satte blikket i henne. «Nå? Hva blir svaret ditt?»

PR-konsulenten som er ansatt for å gjøre ham mer tiltalende, vekker virkelig begjæret i ham. - Vi bør i hvert fall ikke slå i hjel den samiske bestemora vår med den kvenske bestefaren. For nordlendingen er jo tross alt kjærlighetsbarnet av møte mellom tre kulturer, det samiske, det ... Kjøp Kjærlighetsbarnet fra Norske serier Kajsa rømmer med Kallin, som hun elsker over alt på jord.

Mona har på sin side hatt et svært nært forhold til amerikanske ... Vår pris 79,-. Anna fyller tyve år, og foreldrene vil gjøre stas på henne med en fest.

RELATERTE BØKER