Korps i takt og utakt

Korps i takt og utakt lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Korps i takt og utakt.pdf
ISBN
8625509540677

BESKRIVELSE

Bli med på en visuell hyllest til et musikalsk fenomen. Korps er fløyte og klarinett, tuba og althorn. Og slagverk for de aller kuleste. Korps er Gammel Jegermarsj og Grand Prix-sanger i ny drakt. Korps er foreldre som baker kaker og boller, selger lodd og julenek, henter lopper og leverer telefonkataloger. Korps er stevner, seminarer og utenlandsturer for de aller heldigste. Med forelskelse og intriger på kjøpet. Korps er samhold og spilleglede, uniformer og såre lepper. Men fremfor alt er korps Kongen, fedrelandet og 17. mai. Hva var vel nasjonaldagen uten korps? Dette er en mimrebok for alle som marsjert i både takt og utakt, i heldige og ikke fullt så heldige uniformer. Det er en takk til ildsjeler og entusiaster. Bli med på en visuell hyllest til et musikalsk fenomen.

Først besøk på avslutningen til Idrettsskolen før det ble Regionstingdeltakelse. August Kristiansen har ledet Idrettsskolen og fikk gleden av å dele ut medaljer til deltakerne. Hva er da egentlig forskjellen på 3\4-takt og 6\8-takt? Det går jo like mange slag i begge.

I tre firedel betoner vi gjerne firedelen som pulsslag. Hans venn Egorbert trosser hjertetrøbbel og kaster seg på flørter'n igjen. Og hva med Diwata - vil hun endelig finne ekte kjærlighet? Igjen samles gamle og nye beboere i Blondehuset, over kopper med te og gode samtaler, nypevin og ville påfunn, og ikke minst i kjærlighet - der hjertene banker både i takt og utakt. Hans venn Egorbert trosser hjertetrøbbel og kaster seg på flørter'n igjen.

RELATERTE BØKER