Mangfoldets filosofi

Mangfoldets filosofi - Tariq Ramadan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tariq Ramadan
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
Mangfoldets filosofi.pdf
ISBN
1597607697806

BESKRIVELSE

All religion og filosofi prøver å svare på de grunnleggende spørsmålene i menneskets tilværelse, som meningen med livet, døden, lidelsen, kjærligheten. I vår søken er vi alle like - selv om veien mot sannhet, fred og tilhørighet er forskjellig. I sin bok Mangfoldets filosofi, ønsker Tariq Ramadan å definere hva frihet innebærer for mennesket. Med frihet følger rettigheter og ansvar. Idealet om likhet må ikke tas for gitt, men kjempes for hver dag. Vi må aktivt arbeide for respekt og toleranse og lære å se den andre i oss selv, først da kan vi unngå frykten for det fremmede. Ramadan diskuterer begreper som tro og fornuft, etikk og moral, tradisjon og modernitet, universalitet og sivilisasjon. I boken maner han til en viktig dialog, og målet er at vi skal fokusere mindre på hvor vi kommer fra og mer på prinsippene vi har til felles. Mangfoldets filosofi er en intelligent bok som legger premissene for vår tids viktigste debatter.

I vår søken er vi alle like - selv om veien mot sannhet, fred og tilhørighet er forskjellig. Kjøp Mangfoldets filosofi fra Bokklubber All religion og filosofi prøver å svare på de grunnleggende spørsmålene i menneskets tilværelse, som meningen med livet, døden, lidelsen, kjærligheten. I vår søken er vi alle like - selv om veien mot sannhet, fred og tilhørighet er forskjellig. Mangfoldets mosaikk er både vakker og trøblete.

Boken dreier seg om krig og fred og sånt: tro og viten, frihet og toleranse, brorskap og likhet, kvinner og menn, tradisjoner og modernitet, tilgivelse og kjærlighet. Kjøp bøker av Tariq Ramadan. Tariq Ramadan (f.

RELATERTE BØKER