Musikk, strategi og lykke

Musikk, strategi og lykke - Øivind Varkøy | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øivind Varkøy
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Musikk, strategi og lykke.pdf
ISBN
8370783240291

BESKRIVELSE

Hvilken funksjon bør musikkundervisningen ha i skolen? Skal den være et instrument til å produsere harmoniske, kreative og målrettede individer i et velfungerende samfunn? Eller skal den være et kritisk korrektiv til en snever produktivitets- og nyttetenkning?Forfatteren av Musikk: strategi og lykke stiller noen grunnleggende filosofiske og pedagogiske spørsmål om undervisningsgjenstanden musikk og drøfter estetiske og kultursosiologiske perspektiver på musikk. Han har en kritisk holdning til instrumentelle tendenser i utdanningspolitisk og kulturpolitisk tenkning og praksis. Musikkopplevelsen kan ikke reduseres til kun å være et instrument for alle mulige matnyttige utdanningspolitiske målsetninger. Boken er skrevet for studenter som skal lære å undervise i musikk, dvs. studenter i allmennlærerutdanningen og ved musikkhøgskoler og -konservatorier.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202218232 Forfatteren av Musikk: strategi og lykke stiller noen grunnleggende filosofiske og pedagogiske spørsmål om undervisningsgjenstanden musikk og drøfter estetiske og kultursosiologiske perspektiver på musikk. Han har en kritisk holdning til instrumentelle tendenser i utdanningspolitisk og kulturpolitisk tenkning og praksis. Hvilken funksjon bør musikkundervisningen ha i skolen? Skal den være et instrument til å produsere harmoniske, kreative og målrettede individer i et velfungerende samfunn? Eller skal den være et kritisk korrektiv til en snever produktivitets- og nyttetenkning?Forfatteren av Musikk: strategi og lykke stiller noen grunnleggende filosofiske og pedagogiske spørsmål om ... Pris: 362,-.

«deep end» setter lengselstematikken i samme kosmos som The Weeknd - her krydra med vokal som konstruerer samme nasale spisshet som Nelly ... Best avslappende instrumental musikk, søvn, dyp meditasjon og avslapping, komfort og sove to barn, graviditet, avslappende for barn å arbeide, konsentrere se... Musikk er et praktisk-estetisk og et almendannende fag, som skal fremme mestring og glede og styrke sosial kompetanse, både i arbeidsprosessene og fremføring. Vurdering og progresjon Kompetansemålene og eventuelle læringsmål som du og elevene utarbeider sammen, danner grunnlaget for underveisvurdering og videre progresjon for å utvikle kompetanse. - Platon og stoikerne mente for eksempel at den dydige var garantert lykke, sier Emilsson.

RELATERTE BØKER