Skyggen over steinbenken

Skyggen over steinbenken - Maria Gripe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Gripe
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Skyggen over steinbenken.pdf
ISBN
2335450078807

BESKRIVELSE

"Skyggen over steinbenken" er den første boken om "skyggebarna".En mørk novemberkveld i 1911 dukker Carolin plutselig opp hos Bertas familie. Hun er den nye hushjelpen. Men hun er ikke som andre hushjelper de har hatt. 14 år gamle Berta kjenner at det er noe som ikke stemmer - hvem er Carolin? Hvor kommer hun fra? Og hva er det hun prøver å skjule?Les mer i "... og de hvite skyggene i skogen", "Skyggens barn" og "Skygge-gjemsel".

Selv den strenge gaml Skyggen over steinbenken er den første boken om skyggebarna.En mørk novemberkveld i 1911 dukker Carolin plutselig opp hos Bertas familie. Hun er den nye hushjelpen.

Carolin erobrer alles hjerter, den yngste datteren forguder henne, sønnen i huset forelsker seg i henne. Selv den strenge gamle husholdersken Sveas tillit vekker hun. Pris: 155,-.

RELATERTE BØKER