Under Jesus gjorde

Under Jesus gjorde - Christine Ponsard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Ponsard
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
Under Jesus gjorde.pdf
ISBN
2843157059366

BESKRIVELSE

I denne tegneserien kan du lese om 18 av de under Jesus gjorde, blant andre:Bryllupet i Kana Den utrolige fiskefangsten Den lamme mannen i Kapernaum Mannen med en vissen hånd Datteren til Jairus Jesus går på vannet Brødunderet De ti spedalske Den blinde Bartimeus Boka er perfekt for barn som vil lese selv, eller sammen med familien. Den har enkle ord og vakre illustrasjoner i lyse farger.

Den har enkle ord og vakre illustrasjoner i lyse farger. I denne teikneserien kan barna lese om 18 av dei under Jesus gjorde, mellom anna:Bryllaupet i Kana Den utrulege fiskefangsten Offiseren i Kapernaum Den lamme mannen i Kapernaum Mannen med ei vissen hand Dotter til Jairus Jesus går på vatnet Sonen til enkja i Nain Brødunderet Dei ti spedalske Den blinde Bartimeus Boka er perfekt for barn som vil lese sjølv, eller saman med familien. Ho har ... Jesu som gjør under og mirakler.

Tiden er kommet for at Guds allmakt ... Jesus gjør under. Kristne tror Jesus er Guds sønn.

RELATERTE BØKER