Bedre kommunikasjon!

Bedre kommunikasjon! - Trygve Steiro | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Steiro
DIMENSJON
3,95 MB
FILNAVN
Bedre kommunikasjon!.pdf
ISBN
7271372328137

BESKRIVELSE

Kommunikasjon er det viktigste verktøyet for menneskelig samhandling, men lett å undervurdere. Boken inneholder en rekke praktiske metoder og teknikker for å bli bedre til å kommunisere på jobb og ellers i hverdagen. Konkrete eksempler og erfaringer brukes istedenfor omfattende teoribeskrivelser. De fleste bøker vektlegger i hovedsak formidlingsbiten i denne boken er lytting like viktig Videre er det viktig å se god kommunikasjon som et fellesansvar. Boken er laget for ledere, konsulenter, helsepersonell, forskere, lærere og andre som jobber med mennesker. Her er kommunikasjon svært viktig for å lykkes. Boken bygger på moderne pedagogiske prinsipper og virkemidler for å fremme aktiv læring.

Ta kontakt med Nils Apeland om du har spørsmål eller uløste problemer. Ditt navn (obligatorisk) E-post (obligatorisk) Emne.

Eksempler på hvordan du kan snu dårlig kommunikasjon til god, hentet fra hverdagslivet til ulike fosterfamilier. Gjennom varme og selvironi, gjennom fosterforeldres nådige blikk på egne feilgrep, gjennom å ta fosterbarna på ... God kommunikasjon for en 8 åring er noe helt annet enn for en dreven tillitsvalgt.

RELATERTE BØKER