Biskop og martyr

Biskop og martyr - Aage Hauken | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aage Hauken
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Biskop og martyr.pdf
ISBN
8377392270648

BESKRIVELSE

Boka tar opp det kristne martyrium, og spørsmålet om hvordan det gikk til at den kristne krike, fredsbevegelsen som gikk ut fra nasareeren, gikk på kollisjonskurs med den romerske stat. Leseren møter oldkirkens biskoper Ignatius av Antiokia og Polykarp av Smyrna, som settes inn i sin historiske og teologiske sammenheng.

203) var en fremtredende person i oldkirken.Hans familie tilhørte den greske kristne kolonien i Lilleasia.Han ble i ungdomsårene sterkt påvirket av biskop Polykarp av Smyrna, som var disippel av Johannes og døde som martyr i 155.Han forlot senere hjembyen for å studere filosofi og teologi i Roma under Justin Martyr. En helgen er en person, ofte avdød, som er gjenstand for religiøs dyrkelse og anses for å ha særlig nær kontakt med gud(ene).Helgener dyrkes gjennom bønn og reiser til steder tilknyttet deres liv, død og eventuelle åpenbaringer i ettertid. Helgener dyrkes også ofte som moralske forbilder.Det norske ordet «helgen» kommer av norrønt heilagr, men bruken av ordet i dagligtalen ligner ... Biskop er 6 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 4 konsonanter.

℞ L: For dem som må lide for den sanne tro. ℞ L: For våre medkristne i Lyon og resten av Frankrike.

RELATERTE BØKER