En plass i solen

En plass i solen - Liza Marklund | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liza Marklund
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
En plass i solen.pdf
ISBN
9364025556458

BESKRIVELSE

Dette er den åttende romanen om Annika Bengtzon. Journalisten Annika Bengtzon sendes til den spanske solkysten for å dekke mordet på en svensk familie. Politiet tror først det dreier seg om innbrudd, men når også innbruddstjuvene blir funnet døde, stopper etterforskningen opp. Annika dras inn i et drama som inkluderer kokain, hvitvasking av penger og hevn gjennom generasjoner. Det viser seg at hendelser som skjedde i Nazi-Tyskland og på 50-tallet i Sörmland har betydning for dagens hendelser.

A Place in the Sun: Summer Sun. Hus og hage, Reality • Storbritannia.

Filmen er baseret på Patrick Kearneys teaterstykke af samme navn, som var baseret på Theodore Dreisers roman En Amerikansk Tragedie. Plot.

RELATERTE BØKER