Erfaringer og det hverdagslige

Erfaringer og det hverdagslige - Stanley Cavell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stanley Cavell
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Erfaringer og det hverdagslige.pdf
ISBN
3365578934316

BESKRIVELSE

Boka består av en rekke essays fra Must We Mean What We Say? (1969) og In Quest of the Ordinary (1988).Cavells filosofi kan ses som et forsøk på å rehabilitere den rollen det hverdagslige spiller for vår erfaring. I det hverdagslige utgjør både vårt forhold til verden og vårt forhold til andre en bakgrunn som muliggjør erfaring. En undersøkelse av det hverdagsliges natur blir derfor samtidig en form for selverkjennelse, der både det personlige og det intersubjektive er innreflektert.Forsøket på å avdekke det intersubjektive i det subjektive så vel som det subjektive det intersubjektive, preger hele Cavells forfatterskap. Dette viser seg gjennom hans interesse for den estetiske smaksdommen, hans tematisering av biografien og hans høyst personlige filosofiske prosa.I utvalget er det lagt vekt på å tydeliggjøre bredden i Cavells forfatterskap. Både hans bidrag til språkfilosofien og hans mer estetisk orienterte essays er representert.Stephen Mulhall har skrevet innledningen til den norske utgaven.

Osta kirja Erfaringer og det hverdagslige Stanley Cavell (ISBN 9788253018850) osoitteesta Adlibris.fi. Ilmainen toimitus Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään! Aina edulliset hinnat, ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksiin ja nopea kuljetus.

Teksten inneholder konkrete forslag til undervisningsopplegg, som er både forsknings- og erfaringsbaserte og er er utarbeidet for utdanningsdirektoratet av Kari Anne Rødnes, Lisbeth M. Brevik og Britt Oda Fosse. Artikkelen handler om hvordan fagpersoner i et ACT-team arbeider for å styrke brukernes medborgerskap.

RELATERTE BØKER