Innføring i organisasjonspsykologi

Innføring i organisasjonspsykologi - Grete Fischer, Nils Sortland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Fischer, Nils Sortland
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Innføring i organisasjonspsykologi.pdf
ISBN
5362790855937

BESKRIVELSE

Boken gir en teoretisk innføring i organisasjonspsykologi. Den tar for seg rammebetingelser for organisasjoners liv og virke, forteller hvordan vi best kan forstå organisasjoner og den utvikling som skjer i enhver organisasjon og ser på hvilken betydning ledelse, grupper og enkeltindivider har for hvordan organisasjonen fungerer. Har litteraturliste, emne-, person- og forfatterregister.

Studiet består av ett emne med et omfang på 15 studiepoeng. Studiet gir en generell innføring i organisasjonspsykologi med følgende hovedtema: 1.

Skoleeksamen utføres i det digitale eksamenssystemet Inspera. Innføring i arbeids- og organisasjonspsykologi - Studieemner - UiS. Hopp til innhold Hopp til meny.

RELATERTE BØKER