Jeg ser deg

Jeg ser deg - Clare Mackintosh | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
12,73 MB
FILNAVN
Jeg ser deg.pdf
ISBN
3274981628837

BESKRIVELSE

En dag ser Zoe Walker sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og det samme skjer neste dag. Zoe oppdager til sitt sjokk at disse kvinnene er ofre for voldelige forbrytelser. Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk. For Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

Du prøver å skjule den, men det er tydelig hva du driver med KAN VÆRE TIL HJELP: Istedenfor å være til bry, kan du selv hjelpe, skriver Nilsen. Jeg ser deg. 18.01.2016 · Aldersgrense 6 år · 57 min.

Du er oppslukt av boken din; en paperback med en jente i rød kjole på forsiden. Jeg ser ikke tittelen, men det spiller ingen rolle, de er alle like.

RELATERTE BØKER