Karaokekapitalismen ; Funky business : med talent danser kapitalen

Karaokekapitalismen ; Funky business : med talent danser kapitalen - Jonas Ridderstråle, Kjell A. Nordström | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Ridderstråle, Kjell A. Nordström
DIMENSJON
10,5 MB
FILNAVN
Karaokekapitalismen ; Funky business : med talent danser kapitalen.pdf
ISBN
9596999740430

BESKRIVELSE

Karaokekapitalismen: I karaokekapitalismens verden er dette valget: kopier de andre eller lag din egen framtid! Forfatterne ønsker å formidle at man ikke skal imitere, men være nyskapende. De hevder at managing for mankind betyr å bringe mening inn i markedet og personifisering av produktene. Boken lærer oss hvordan vi kan konkurrere på kompetanse, skape en kapitalisme med karakter og ha et godt liv samtidig som vi har et levebrød. Har litteraturliste. Funky business: I boken lanserer forfatterne et manifest for vår tids forretningsliv; en motgift mot enfoldig tenkning. De mener at det må tenkes nytt, og det du har lært tidligere må du glemme. Du skal ikke overlate til politikere og direktører å forstå og tolke drivkreftene bak morgendagens samfunn.

Pris kr 174 (spar kr 25). Se flere bøker fra Kjell A.

FUNKY BUSINESS: Med talent danser kapitalen lanserer Kjell A. Nordström og Jonas Ridderstråle et manifest for vår fids forretningsliv.

RELATERTE BØKER