Klappjakt

Klappjakt - Per Jan Ingebrigtsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Jan Ingebrigtsen
DIMENSJON
5,19 MB
FILNAVN
Klappjakt.pdf
ISBN
2391258654260

BESKRIVELSE

Den suspenderte Kripos-etterforskaren, Hermund Steinsland, er ein karismatisk og eigenrådig mann, som gjennom ein lang karriere har oppnådd forbløffande resultat. Lenge har mannen, som både er ein svoren målmann, og høgreradikal, greidd å skjula at han har kopiert fleire av dei drapa han har etterforska. Tidlegare politikollega, Olaug Solhaug, fattar mistanke og set seg sjølv i livsfare. Romanen er ei usensurert reise ned i eit sinn som er rikeleg utstyrt med alt - så nær som empati. «Klappjakt» er ein fri oppfølgjar til «Offer» (2014), og «Mannen utan samvit» (2016) Bøkene utgjer til saman ein trilogi, der kvart bind kan lesast for seg.

08:17. Smittevernteamet har ennå ikke funnet ut hvem som har smittet en ansatt ved Sentrum legesenter med koronaviruset.

Jaktformen brukes særlig ved jakt på fasaner der disse finnes i større bestander, men også jakt på hjortedyr og villsvin arrangeres som klappjakt, fortrinnsvis i utlandet. . Klappjakt är en form av drev, främst efter småvilt.En kedja av drevkarlar driver djuren framför sig genom att klappa händerna eller särskilda träplattor, så kallade klappträn, mot varandra, därav namnet.Man kan även använda harskramla, slå med torra grenar mot trädstammar etc.

RELATERTE BØKER