Lesepraksis

Lesepraksis - Jørgen Frost | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Frost
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Lesepraksis.pdf
ISBN
1029539314181

BESKRIVELSE

Forfatteren presenterer en teoretisk begrunnet ramme for den lesepedagogiske tilretteleggingen, slik at man kan sikre en nyansert og målrettet undervisning. I denne rammen inngår elevenes arbeidsmåte og språklige kontroll under lesingen, og utviklingen av nødvendige basisferdigheter.Målet med boken er å bygge bro mellom leseundersøkelser og leseundervisning, mellom teori og praksis. Aktuell bok for alle som søker innsikt i eller skal ha ansvaret for begynneropplæringen i norsk.

Forfatteren presenterer en teoretisk begrunnet ramme for den lesepedagogiske tilretteleggingen, slik at man kan sikre en nyansert og målrettet undervisning. I denne ... Lesepraksis på alle trinn: Leselekser hver dag.

Det må utvikles en lesepraksis (Solstad, 2016) sammen med barna hvor barna er aktive medskapere. Under presenteres en modell for multimodal lesepraksis(1) .

RELATERTE BØKER