Mysterieavenyen

Mysterieavenyen - John Irving | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Irving
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Mysterieavenyen.pdf
ISBN
9481741077317

BESKRIVELSE

En klassisk John Irving-roman hvor handlingen utspiller seg over et halvt århundre og på flere kontinenter. I Mysteriavenyen møter vi Juan Diego - en fjorten år gammel gutt som er født og oppvokst i Mexico.- og søsteren hans, Lupe. Lupe tror hun kan se inn i framtiden - spesielt inn sin egen og brorens. Lupe er tankeleser og vet hva som foregår i sinnet på folk flest. Lupes kunnskap om framtiden er ikke nødvendigvis korrekt. Men forestill deg byrden det er å tro at du kjenner framtiden - spesielt din egen, eller enda verre.- framtiden til dem du elsker høyest. Mysterieavenyen er en klassisk John Irving-roman hvor handlingen utspiller seg over et halvt århundre og på flere kontinenter.

Juan Diego vokser opp i slummen i Mexico, og etter en turbulent barndom blir han bortadoptert til USA. Der utdanner han seg til lærer og blir etter hvert en suksessrik forfatter.

Detaljeringsnivået i dialogene mellom hovedpersonene ble så voldsomt at jeg til tider lurte på om jeg kom til å orke å høre lydboka ferdig. Tags: anmeldelse, blogg bøker, blogg litteratur, bokblogg, bokomtale, john irving, litteraturblogg, mysterieavenyen, norsk bokblogg, norske bokbloggere, omtale « Havboka/Skrova - eller hvordan å befinne seg midt i ei bok Jan-Erik Fjell - Lykkejegeren » Mysterieavenyen Forfatter: John Irving Lån som lydbok. Utgitt: Lydbokforlaget, 2016 Lengde: 20 t.

RELATERTE BØKER