Brodecks rapport

Brodecks rapport - Philippe Claudel | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philippe Claudel
DIMENSJON
12,64 MB
FILNAVN
Brodecks rapport.pdf
ISBN
9499964276207

BESKRIVELSE

Brodeck kommer inn i det lokale vertshuset og skjønner at noe forferdelig har skjedd. Landsbyens menn pålegger ham å skrive en rapport om det som har utspilt seg. De vil at den som leser rapporten skal forstå og tilgi. Under arbeidet kommer ubehagelige spørsmål for dagen, og stemningen blir mer og mer truende. I historien som rulles opp, ankommer en fremmed like etter Andre verdenskrig den isolerte landsbyen. Han får en varm velkomst, men denne vendes etter hvert til fiendtlighet. Samtidig forteller Brodeck sin egen historie. Som jøde ble han under krigen sendt i fangeleir. Han overlevde kun ved å finne seg i de verste ydmykelser. Det som holdt ham oppe var ønsket om å se konen sin igjen. Da han til slutt kom hjem, oppdaget han imidlertid at ingenting kunne bli som før.

The book won the Prix Goncourt des Lycéens and the Independent Foreign Fiction Prize. The location and the time are never explicit in the novel. Kjøp Brodecks rapport fra Tanum Brodeck kommer inn i det lokale vertshuset og skjønner at noe forferdelig har skjedd.

Philippe Claudel (født 2. februar 1962 i Dombasle-sur-Meurthe, Meurthe-et-Moselle i Frankrike), er en fransk forfatter og filmregissør.

RELATERTE BØKER