Den glemte byen

Den glemte byen - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Den glemte byen.pdf
ISBN
5254627711023

BESKRIVELSE

Den åttende boka i serien om Tal, Nea og Shita er minst like spennende som de foregående!Nea er murr-stammens nye Tigerdronningen - selv om hun bare er ni år! I det siste har de hørt grusomme lyder fra Den glemte byen, og Nea bestemmer at de må finne ut hva som skjer. Tal og Nea blir med de modige jegerne inn i jungelen. Når de nærmer seg Den glemte byen, blir hylene høyere og mer skremmende - og plutselig ser de en stor, skummel skygge som nærmer seg ... Tor Åge Bringsværd og Haakon Lie går ikke tomme for spennende og farlige eventyr for ulvegutten Tal og mammut-jenta Nea.Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Første del, Mennesker og makt i Larvik 1671 - 1783, åpnet sommeren 2012, og de to neste delene vil åpne i 2013 og 2014. Legenden om den glemte byen. Byen hvor alle i Skogland en gang for lenge siden levde i fred med hverandre.

Hippe barer, trendy vannhull med levende musikk. Velkommen til Tel Aviv, byen som aldri sover.

RELATERTE BØKER