Den lille kjærligheten

Den lille kjærligheten - Francesc Miralles | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francesc Miralles
DIMENSJON
6,98 MB
FILNAVN
Den lille kjærligheten.pdf
ISBN
7917738458991

BESKRIVELSE

Samuel er professor i litteratur og trives altfor godt i sitt eget selskap. Når han våkner første nyttårsdag, etter å ha feiret nyttårsaften med en kvart flaske champagne, er han overbevist om at det nye året ikke kommer til å by på noen overraskelser. Men så står det plutselig en ubuden gjest utenfor døren til leiligheten hans i Barcelona: katten Mishima. Dermed er det slutt på ensomheten for Samuel. Takket være Mishima blir han kjent med nye mennesker og møter til og med igjen sin barndoms store forelskelse, tretti år etter det første møtet. Steg for steg åpner Samuel hjertet sitt, og erfarer at det er de små tingene som kan utløse de største forandringene i livet. Den lille kjærligheten er solgt til 18 land. «Dette er boken for deg som liker katter, bøker og musikk, og som tror på det gode i menneskene.» Liv Gade, Familien «Boka er rett og slett ei lita perle.» Kristiansand Avis«Denne herlige og morsomme kjærlighetshistorien handler om hva som skjedde da Samuel satte en skål med melk utenfor inngangsdøren.» The Good Book Guide «Miralles kombinerer særegne karakterer og uvanlige omstendigheter og skaper en sjarmerende roman.» Subtledrama.com «En svært overbevisende historie [...] kan leses i ett strekk.» randomthingsthroughmyletterbokx.blogspot.com

Men en ting gjentok hun til datterdatteren om øyeblikket da hun så soldaten gå i land i Portsmouth: Om hun noen gang så ham igjen, skulle hun gifte seg med ham. For møtte man først den store kjærligheten, kom den ikke på ny.

Francesc Miralles; Kjell Risvik (Oversetter) Samuel er professor i litteratur og trives altfor godt i sitt eget selskap. Når han ... Kjøp Den lille kjærligheten fra Norske serier Samuel er professor i litteratur og trives altfor godt i sitt eget selskap.

RELATERTE BØKER