Fabrikken

Fabrikken - Joanne Ramos | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joanne Ramos
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Fabrikken.pdf
ISBN
1409533033190

BESKRIVELSE

En frisk og troverdig page-turner om et aktuelt samfunnstema. Unge kvinner i pengenød bærer frem barn for de velstående. Hudson Valley, New York: Luksustilværelse med utsøkte måltider, personlig treningsopplegg, massasje og generell velvære, på et tilbaketrukket og naturskjønt sted. Godt betalt - mer penger enn du hadde drømt om. Og haken ved det? I ni måneder kan du ikke forlate stedet. Du skal produsere den perfekte babyen. For noen andre. Jane er en alenemor fra Filippinene som strever hardt for å gi sin lille datter en bedre framtid. I likhet med andre kvinner i samme situasjon, ser hun på tilbudet hun får fra Fabrikken som en vei ut av fattigdommen. Men avtalen innebærer en kostnad hun og mange av de andre kvinnene ikke forutså. En for stor kostnad, synes flere av dem.

914504163 MVA. Brevik: 955 25 900 (i butikkens åpningstid 11-17(15) [email protected] IT-Fabrikken AS tar sikte på å være en komplett partner og leverandør for våre kunder.

Proudly created with Jan R Wetting Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer. Alt fra standard produkter til skreddersøm. Fabrikken tilbyr et nytt og spennende lokale for events, utstillinger, firmaarrangementer, film-og Tv-innspillinger, sportsarrangementer, konserter m.m. Fabrikken, Lillehammer, Norway.

RELATERTE BØKER