Fokus: misjon

Fokus: misjon - Eldbjørg Leinebø Ekre, Ingvald Andersen Frøyen, Vija Herefoss, Turid Skorpe Lannem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eldbjørg Leinebø Ekre, Ingvald Andersen Frøyen, Vija Herefoss, Turid Skorpe Lannem
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Fokus: misjon.pdf
ISBN
5393845221011

BESKRIVELSE

Boka gir et overblikk over den vestlige protestantiske misjonshistorien og noen refleksjoner over misjon i verden i dag. Boka inneholder også praktiske forslag til hvordan barn kan involveres i menighetens misjonale virksomhet. Spørsmål som drøftes i boka er: Hva er misjon? Hva vil det si å være en misjonal kirke? Hvordan kan misjon bli en del av trosopplæringen? Målgrupper for boka er ansatte og frivillige i kirke og organisasjoner. Boka er utviklet i samarbeid med NMSU og Stefanusalliansen. Den er godkjent av K-Stud som studieplan.

Boka gir et godt grunnlag for samtale, med både et historisk blikk, og praktiske forslag til hvordan barn og unge kan involveres og engasjeres for misjon. Les mer Kjøp 'Fokus: misjon' av Eldbjørg Leinebø Ekre fra Norges raskeste nettbokhandel.

Forkynning av Ordet kan framleis skapa åndeleg oppvaking og få folk og nasjonar til å venda om til Gud! Dessverre har statskyrkja opna opp for ei lære om ekteskapet som strir mot Guds ord. Dessverre har mange mista frimodet til å forkynna Guds ord slik det står skrive i Bibelen. Sterk åpningskonferanse med fokus på misjon .

RELATERTE BØKER