Fra offline til online

Fra offline til online - Kit Lisbeth Jensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kit Lisbeth Jensen
DIMENSJON
5,23 MB
FILNAVN
Fra offline til online.pdf
ISBN
6503256321006

BESKRIVELSE

Bruken av Internettbasert rådgivning og terapi kan gi store menneskelige og samfunnsmessige gevinster. Denne boken søker å inspirere deg som vil etablere en klinikk på nettet. Den henvender seg også til personer som ønsker å møte psykologen eller en annen helsearbeider på nettet, og som trenger mer kunnskap om hva, hvordan og hvorvidt en onlineklinikk kan være en god hjelp. I tillegg kan boken være en inspirasjon for kommunehelsetjenesten, pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og andre rådgivningstjenester i arbeidet med «å møte den andre der den andre er». Boken presenterer et lite historisk overblikk, fra Freuds terapeutiske brevveksling med enkelte av sine pasienter, via «datapsykologen» ELIZA og frem til dagens nettbaserte møter mellom klienter og helsepersonell. Boken fokuserer på relevant forskning og etikk, og på de barrierene og mulighetene som ligger i Internettbasert rådgivning og terapi. En klinikk på nettet er et forholdsvis nytt helsetilbud. Boken tar derfor utgangspunkt i forfatterens egen prosess fra offlinepsykolog til onlinepsykolog, og søker å besvare de spørsmålene hun selv stilte i arbeidet med å etablere sin egen onlineklinikk. Psykolog Svein Øverland, som har lang erfaring med e-terapi og er opptatt av bruk av psykologifaglig kunnskap i nye medier, har skrevet forord i boken. Kit Lisbeth Jensen Psykolog og spesialist i klinisk psykologi (godkjent av Dansk Psykolog Forening) www.psykologonline.net

Foreløpig er ikke hele biblioteket tilgjengelig offline, men nytt innhold blir lagt til fortløpende. Budsjettet til den som skal ha leveransen spiller en rolle for valg av offline eller online adgangssystem. Offline er som nevnt rimeligere, mye fordi installasjonen er enklere.

Hvis din printer ikke har en menuvisning , skal du udskrive en netværkskonfigurationsside med knapperne på printerens kontrolpanel.For mange printere gælder det, at du skal trykke på knappen Annuller og holde den nede i 3 til 5 sekunder, eller indtil der udskrives en rapport. Hvis et tryk på Annuller-knappen ikke virker for din ... Fra offline til online vil mye.

RELATERTE BØKER