Hundemorderen

Hundemorderen - Arnt Folgerø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnt Folgerø
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Hundemorderen.pdf
ISBN
1638535653374

BESKRIVELSE

Rammen for handlingen i .Hundemorderen" er en rekke hundedrap i Oslo på slutten av 1990-tallet som blir begått på kveldstid i de mørke vintermånedene. Førstepolitibetjent Gunnar Svensen i Oslo-politiet blir satt på saken etter at han har hatt permisjon fra stillingen som etterforsker i en periode. Drapene utløser hysteriske tilstander i den norske hovedstaden, og Svensen ber om å bli tatt av etterforskningen fordi han etter hvert skjønner at saken dreier seg om noe mer enn hundedrap, og dette noe er noe som han ikke føler seg hjemme i. Han "ønsker" seg derfor tilbake til etterforskning av "vanlige" drap, og får ønsket sitt oppfylt. Men gjennom sin kontakt med uortodokse personer og miljøer blir det likevel Svensen som i samarbeid med en av hovedstadens tabloidjournalister og en (for) fallen politiker løser mysteriet om hundedrapene. "Hundemorderen" er en historie fra og om det postmoderne Norge som er vokst fram i de siste decenniene. Den er en historie om det nye Norge der mye står for fall, et Norge der 68-generasjonens "opprør" er bygget inn i og blitt basis for en konformitet som er lengre unna konformitetens "naturgitte grunnlag" enn noen gang før, og der både krimsaker og andre saker har nye valører.

Den er en historie om det nye Norge der mye står for fall, et Norge der 68-generasjonens "opprør" er bygget inn i og blitt basis for en konformitet som er lengre unna konformitetens "naturgitte grunnlag" enn noen gang før, og der både krimsaker og andre saker har nye valører. Kjøp Hundemorderen fra Tanum Rammen for handlingen i .Hundemorderen' er en rekke hundedrap i Oslo på slutten av 1990-tallet som blir begått på kveldstid i de mørke vintermånedene. Førstepolitibetjent Gunnar Svensen i Oslo-politiet blir satt på saken etter at han har hatt permisjon fra stillingen som etterforsker i en periode. Rammen for handlingen i .Hundemorderen er en rekke hundedrap i Oslo på slutten av 1990-tallet som blir begått på kveldstid i de mørke vintermånedene.

Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til deg — portofritt over kr 299,-! Ikke de grusomhetene han begår for å hevne seg på den mulige hundemorderen. Jeg tror nok ikke det setter meg i et heldig lys, men jeg har sagt det før, og kan like gjerne si det igjen; Jeg mer jeg blir kjent med menneskene, jo mer setter jeg pris på hundens selskap. I salg fra 3.

RELATERTE BØKER