Hvordan elske et barn

Hvordan elske et barn - Janusz Korczak | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janusz Korczak
DIMENSJON
8,60 MB
FILNAVN
Hvordan elske et barn.pdf
ISBN
5174910085973

BESKRIVELSE

For Janusz Korczak var respekt for og kjærlighet til barnet vesentlig og i denne teksten formulerer han sine tanker om barnets rettigheter. Hvordan elske et barn handler om den livskraft, glede og kreativitet som barn utvikler når de bare får sjansen. Store deler av boka ble skrevet i krigstid og de pedagogiske tekstene har en svært personlig skrivestil.Janusz Korczak (1878-1942) var en internasjonal forkjemper for barnets beste. Han var kompromissløs i sin kamp for barnets rett og for barnets likeverd med voksne. Korczak var lege, forfatter og pedagog og en av de internasjonale pionerene for barns rettigheter. Hans tanker og ideer hadde stor innflytelse på FNs konvensjon om barnets rettigheter.

Du arbeider for eksempel for å skaffe dem mat og et sted å bo. Det ville du ikke ha gjort hvis ikke barna betydde mye for deg.

men også hvordan ungen ... - Tror du man kan elske et bonusbarn like høyt som sine egne? Mie svarer raskt slik hun hele tiden har gjort, i likhet med Signe har hun sjelden trengt betenkningstid. Svaret er befriende enkelt: - Du har et eget bånd til ditt eget barn, men jeg tror du kan bli veldig glad i et bonusbarn også. 30 morsomme gåter for barn.

RELATERTE BØKER