Jeg vet ikke helt hva det er

Jeg vet ikke helt hva det er - Silje Bergum Kinsten | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Bergum Kinsten
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Jeg vet ikke helt hva det er.pdf
ISBN
2256673711078

BESKRIVELSE

Det føles rart. Alt vugger. Jeg lener meg forover og faller ned på gulvet.Dette er første reaksjonen hovedpersonen i Silje Bergum Kinstens debutroman, Jeg vet ikke helt hva det er, får på en av romanens første sider, som foreslår at hun kanskje lider av ME, kronisk utmattelsessyndrom. Men hun vet ikke. Hun vet ikke helt hva det er, som tittelen foreslår. Bare at det er noe. At livet slik hun kjenner det, slik hun har opp til nå har levd det, framstår forandret. Hvordan finne tilbake til livet slik det var? Hvordan fortsette når kroppen kanskje ikke orker? Og hva skjer med omgivelsene dine i en situasjon som dette?Med Jeg vet ikke helt hva det er har Silje Bergum Kinsten skrevet en sterk og gjenkjennelig roman som vil være til glede for alle og hjelp til mange. En på mange måter oppsiktsvekkende debut.

Ble tatt litt på senga når det ble fremskyndet. Jeg har ikke fått snakket med arbeidsgiver og ikke snakket med klubben. - Jeg kan ikke få levert 150.000 planter uten å ha folk på plass til å plante dem.

Og ganske overveldet av alle meldinger, fine ord og tilbakemeldinger. Utover det så har jeg få Forlagets omtale: Det føles rart.

RELATERTE BØKER