Mistanken

Mistanken - Jørgen Gunnerud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Gunnerud
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Mistanken.pdf
ISBN
3601984125864

BESKRIVELSE

Lensmann Magnus Akselsen blir utkalt til et hus i ei lita fjordbygd i Korsfjord kommune i Finnmark. I trappa står betjentene hans bøyd over Akselsens søster, som ligger livløs etter et stygt fall. Den avdøde søsterens ektemann blir funnet døddrukken på naborommet,nettopp løslatt fra fengsel hvor han har sonet en dom for drap og brannstiftelse. Det tar ikke lang tid før det brenner igjen, og brannen er den første i en rekke av hendelser, tilsynelatende uten sammenheng, som truer hjem, familier, eiendom og infrastruktur i det lille samfunnet.Folkemeningen i bygda peker raskt ut Akselsens svoger som syndebukk, men etterforskningen leder lensmannen på andre veier som fører rakt inn i en labyrint av slektskapsbånd, vennskap, fortielser, rivalisering og sjalusi. Veien ut skal koste mange dyrt. Mistanken er Jørgen Gunneruds tiende kriminalroman, og den tredje med Magnus Akselsen i hovedrollen.

Jørgen Gunnerud har en helt spesiell evne til å skildre personer og stemninger ved hjelp av knappe, presise ... Lagmannsrettssaka i Trondheim var den lengste i norsk rettshistorie. Tiltalen den mest omfattande: 25 drap.

Seks mil unna skar sirenene gjennom stillheten denne februardagen da den to ... Mistaken definition, wrongly conceived, held, or done: a mistaken antagonism. See more. Infeksjonsprøver vil øke mistanken om en tilstand men kan ikke brukes for å stille en nøyaktig diagnose.

RELATERTE BØKER