Tro møter tro

Tro møter tro - Ivar Skippervold | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Skippervold
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Tro møter tro.pdf
ISBN
7594190605214

BESKRIVELSE

Norge har gått fra en religiøs monokultur til et multireligiøst land på få tiår og religion som tema er tilbake i samfunnsdebatten. Skapes det en ny religionsforståelse i vår tid, og vender vi oss nå bort fra stammegudtenkingen? Er det noe som forener alle religioner? Det er noen av tankene som sokneprest, musiker og tekstforfatter Ivar Skippervold tar opp. «Mitt gudsbilde har blitt større, troen på vedtatte dogmer mindre, og det å bli kjent med andre perspektiver enn mitt eget viktigere.»

Syftet är att lära känna varandra över de religiösa gränserna för att kunna samarbeta som goda grannar och göra Örebro till en ännu bättre plats att leva på - ett lokalt fredsarbete, i Örebro. Tilbake til episodelisten Tro møter tro. Buddhisme, en elitereligion eller ...? Buddhisme, en elitereligion eller ...? Tillatt for alle Tro & Medier jobber hele tiden for å ha en god dialog med mediene.

Mange i dag vet ikke hva sann tro er. De tenker at det å tro betyr å ha sterk tillit til noe man ikke har beviser eller grunnlag for. Å møte barn og unge som har bakgrunn fra slike trossamfunn kan være utfordrende, og krever kunnskap.

RELATERTE BØKER