Det niende prinsipp

Det niende prinsipp - Gert Nygårdshaug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Det niende prinsipp.pdf
ISBN
5820082471742

BESKRIVELSE

Fredric Drum er i Egypt. Tilsynelatende helt uten grunn vikles han inn i et mysterium som truer med å drive ham fra all fornuft. Det blir et drama på liv og død, over antikk historie, Kheopspyramiden, mumier og uforklarlige mord. En klassisk Nygårdshaug-roman, fortettet med mystikk, eksotisk viten og spenning til siste side.

Tilsynelatende helt uten grunn vikles han inn i et mysterium som truer med å drive ham fra all fornuft. Det blir et drama på liv og død, over antikk historie ... Pris: 329,-.

Tilsynelatende helt uten grunn vikles han inn i et mysterium som truer med å drive ham fra all fornuft. Det blir et drama på liv og død, over antikk historie, Kheopspyramiden, mumier og uforklarlige mord. "Det niende prinsipp" av Gert Nygårdshaug - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER