Det sanne livet

Det sanne livet - Alain Badiou | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alain Badiou
DIMENSJON
9,60 MB
FILNAVN
Det sanne livet.pdf
ISBN
9850868102356

BESKRIVELSE

Liten filosofisk bok om å tenke utenfor boksen, om å velge et liv som ikke allerede er planlagt for deg.79 år gamle Badiou tar utgangspunkt i dagens unge vestlige og hvordan de bør være oppmerksomme på hvilke leveregler de velger å følge. Han minner de på at de ikke behøver å følge gamle hierarkiske normer, regler og retningslinjer, men at det er mulig å lage sine egne veier å gå.Alain Badiou (f. 1937) er fransk filosof og anti-postmodernist. Han er tidligere professor ved École normale supérieure.

296 likes. Kunnskap om hvordan du kan skape et liv med hverdagsglede, harmoni, gode relasjoner, mer energi og bedre helse.

Historiene bærer det tunströmske preg - en nærhet til menneskenes innerste, vibrerende følelser og en dyp kunnskap om hvor vanskelig livet kan være. Grip det sanne liv «Byd dem . .

RELATERTE BØKER