Kontrakter for utvikling av programvare

Kontrakter for utvikling av programvare - Elisabeth Wille, Kristine M. Madsen, Christine Klüwer, Arve Føyen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Wille, Kristine M. Madsen, Christine Klüwer, Arve Føyen
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Kontrakter for utvikling av programvare.pdf
ISBN
8867233411268

BESKRIVELSE

Det er ikke en enkel sak å bestille eller å utvikle dataprogramvare. Denne boken tar for seg utviklingskontrakter for dataprogramvare og gir en nærmere analyse av vanlige klausuler.Boken tar sikte på å gi både praktisk og teoretisk veiledning for alle som skal arbeide med slike kontrakter. Den er primært rettet mot advokater, jurister, tilbydere, innkjøpere, forhandlere og kontraktsansvarlige både på leverandør- og kundesiden. Boken skal være en veiledning til hvilke problemstillinger som kan dukke opp når en slik kontrakt skal inngås, hvilke rettsregler som kan være av betydning, samt mulige argumenter og løsninger. Kontrakter for utvikling av programvare består av tre hoveddeler: Del I Generell Introduksjon, Del II Anskaffelsesprosessen og forhandlinger Del III Kontraktsregulering av utviklingskontrakter. I del III brukes tre sentrale standardavtaler til illustrasjonsformål: Statens standard for programutviklingsavtale, IKT-Norges avtale om systemutviklingsprosjekt, og PS 2000. Avtalene er inntatt som vedlegg i boken.

Denne boken tar for seg utviklingskontrakter for dataprogramvare og gir en nærmere analyse av vanlige klausuler.Boken tar sikte på å gi både praktisk og teoretisk veiledning for alle som skal arbeide med slike kontrakter. Den er primært rettet mot advokater, jurister, tilbydere, innkjøpere, forhandlere og ... Kontrakter for utvikling av programvare: Amazon.es: Elisabeth Wille, Kristine M.

Boken tar sikte på å gi både praktisk og teoretisk veiledning for alle som skal arbeide med slike kontrakter. Kontrakter for utvikling av programvare består av tre hoveddeler: Del I Generell Introduksjon, Del II Anskaffelsesprosessen og forhandlinger Del III Kontraktsregulering av utviklingskontrakter. I del III brukes tre sentrale standardavtaler til illustrasjonsformål: Statens standard for programutviklingsavtale, IKT-Norges avtale om systemutviklingsprosjekt, og PS 2000. Avtalen egner seg ikke til leie av programvare med tilhørende vedlikehold og driftstjenester.

RELATERTE BØKER