Polen

Polen - Ingrid Brekke | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Brekke
DIMENSJON
6,68 MB
FILNAVN
Polen.pdf
ISBN
5941670110913

BESKRIVELSE

Polen er et av Norges nærmeste naboland, en folkerik kulturnasjon med voksende økonomi og av vesentlig betydning for Europas utvikling fremover. Polakker er også Norges største innvandrergruppe. Likevel kjenner de fleste nordmenn knapt til hvordan polakkene har det i sitt hjemland."Polen. Aske og diamanter" gir innblikk i det polske samfunnet. Gjennom møter med mennesker forstår vi mer av dagens politiske situasjon. Boken følger også tråder bakover i historien og utover landets egne grenser. I et tilgjengelig og levende språk skildrer Ingrid Brekke et land som er viktigere enn vi gjerne tror.

7:12. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler polen Polen er et land som finnes i sentrale Europa grenser til Tyskland, Ukraina, Hviterussland, Russland og Litauen. Med en total befolkning på rundt 38 millioner, bor over halvparten av dem i urbaniserte områder.

Fly med oss og opplev våren i Warszawas gater, sommeren på stranden i Gdansk eller Szczecin, høsten og den varme atmosfæren i Krakow og Poznań eller skigåing om vinteren i Wroclaw. Polen - landet som tar sin historie alvorlig. Ikke tilgjengelig lenger.

RELATERTE BØKER