Varm melk

Varm melk - Deborah Levy | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deborah Levy
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Varm melk.pdf
ISBN
2841992693807

BESKRIVELSE

Sofia og moren hennes, Rose, reiser til Almería for å få hjelp. Rose er et offer for en biologisk konspirasjon: beina hennes har sluttet å fungere og ingen kan fortelle henne hvorfor. I desperasjon etter å få vite sannheten, oppsøker de den alternative klinikken til den omstridte dr. Gómez og hans glamorøse datter, søster Solskinn - men det som venter dem på den spanske solkysten er flere spørsmål enn svar. Behandlingsmetodene til dr. Gómez består av de merkeligste påfunn, og symptomene til Rose utvikler seg på helt uventet vis. Samtidig dras Sofia inn i et forførerisk spill med sine nye bekjentskaper fra strendene i Almería. Varm melk er en hypnotisk og særdeles velkomponert fortelling om kvinnelig raseri og seksualitet, om myter og tidløse monstre - og som et bakteppe til det skjøre forholdet mellom mor og datter, ligger et like sårbart Europa som fortsatt strever med å finne en vei opp av ruinene etter finanskrisen.

Ha melk i kopper og smak til med honning ... Vil du unne deg noe skikkelig godt, kan du lage kakao på helmelk eller lage klassisk varm sjokolade ved å røre ut kokesjokolade i melk. Med en kremklatt på toppen smaker det nydelig.

Studier viser at barn med melkeproteinallergi kan vokse dårligere enn barn som bruker melk og melkeprodukter i kosten. Det viser seg imidlertid at dersom barnet og familien får tett oppfølging fra klinisk ernæringsfysiolog, at melkeproteinallergikere har like god vekst som jevnaldrende for øvrig. Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.

RELATERTE BØKER