Vivaldi

Vivaldi - Helge Torvund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Torvund
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Vivaldi.pdf
ISBN
6651420352560

BESKRIVELSE

Tyra er ei jente som ikke har det bra på skolen. På skolen har hun sluttet å snakke, men de andre snakker om henne. Og de sparker henne. Og de ser på henne med Krympeblikket. Da blir Tyra veldig liten. Men hjemme har Tyra det bra, og en dag får hun en kattunge. Noe endrer seg, hun er ikke bare Tyra lenger, hun er Tyra og katten. Dette er en bildebok for litt eldre barn om mobbing. På en poetisk og vakker måte skildrer den et barns opplevelse av en vond hverdag, og begynnelsen på veien ut av den.

Navn . Epost . Extensions in Vivaldi Although Vivaldi aims to provide as much built-in functionality as possible, many users further fine tune the browsing experience using extensions.

It was officially launched on April 6, 2016. Although intended for general users, it is first and foremost targeted towards technically-inclined users as well as former Opera users disgruntled by its ... Vivaldi står like sikkert i all slags vær med en ekstrem stabil og sikker konstruksjon som er utviklet for selvmontering.

RELATERTE BØKER