Bygg & konstruksjon i barnehagen

Bygg & konstruksjon i barnehagen - Mia Mylesand | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Mylesand
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Bygg & konstruksjon i barnehagen.pdf
ISBN
7401304677434

BESKRIVELSE

Bygg og konstruksjon er ett av språkene barn i barnehagen kan bruke når de utforsker sin omverden og skaper sin egen identitet. I denne boken beskriver forfatteren hvordan arbeidet med bygg og konstruksjon vokste frem i den svenske barnehagen der hun jobber. Hun gir idéer og viser hvordan man som nærværende pedagog kan gå inn og gi barna større og større utfordringer. Med litteraturliste.

Bygget er i tre etasjer og rommer 12 avdelinger. Plan 1 og 2 inneholder i hovedsak barnehagearealer med baserom, spiserom, aktivitetsrom og garderober. Bygg og konstruksjon I barnehagen, Pedagogisk Forum 2008.

Her bygger de Golden-gate brua og nyflyplassen på Hauan med klosser, planker, kasser og rør. De pynter og lager liv med figurer, magneter, perler og ... Lek, konstruksjon og kreativitet Det startet med et trillebor fult av naturmaterialer, det ble trillet rundt i barnehagen.

RELATERTE BØKER