Da kom Jesus

Da kom Jesus - Anfin Skaaheim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anfin Skaaheim
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Da kom Jesus.pdf
ISBN
4044208510180

BESKRIVELSE

Nøkkelen til å forstå det Johannes forteller i sitt evangelium er Jesu oppstandelse og seier over døden. Med det som utgangspunkt skildrer han menneskers møte med Jesus. Deres livssituasjon er forskjellig, deres behov likedan. Men felles for dem alle er at Jesus kommer til dem utenfra, og livet deres blir endret. Til den sørgende kommer han med håp. Til den blinde kommer han med lys. Til den sultne kommer han med det som metter. Til den tvilende kommer han med tro. Slik kommer han til mennesker også i dag. Han kommer som Den oppstandne og gir den enkelte det de trenger for liv og evighet.

Nøkkelen til å forstå det han forteller er det han opplevde på salen i Jerusalem da Jesus kom til dem gjennom stengte dører fra død og grav. Jesus regnes som utgangspunktet for kristendommen og er kristendommens sentrale skikkelse. Han var fra byen Nasaret i Galilea, men ble ifølge tradisjonen født i Betlehem.

Det blev alldeles ljust ett ögonblick. Det kom, da Jesu holdt påskemåltidet med sine disciple. Det var Skærtorsdag aften, hvor Jesus indstiftede nadveren.

RELATERTE BØKER