Det nye landet

Det nye landet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Det nye landet.pdf
ISBN
7399913050542

BESKRIVELSE

Å komme til eit framandt land er ikkje lett. Å lære eit nytt språk er heller ikkje lett. Og å bruke dette språket til å skrive det du går og tenkjer på, kan verke heilt umogeleg. I løpet av 2015 møttes flyktningar frå land som Eritrea, Iran, Libanon, Somalia, Sudan og Syria på Førde bibliotek for å utveksla kulturopplevingar. Skriving på det nye språket var ein vesentleg del av prosjektet. Under leiinga av forfattar Erna Osland har dei skrive si eiga bok. Tekstane er korte, og norsken er ny - og så blank og fin at den gir ekstra klare bilde av det å vere ny i dette landet. Boka vert utgitt av Førde bibliotek med støtte frå Nasjonalbiblioteket.

Serien tar for seg arbeiderne som trodde de kom for noen få år, men endte med å bli livet ut. Det er registrert 77 nye koronarelaterte dødsfall i Storbritannia det siste døgnet. Tallet er det laveste siden landet stengte 23.

Russland dekker ni tidssoner. Konstitusjonelt er Russland en føderasjon bestående av 85 territorielle enheter med ulik grad av indre selvstyre.

RELATERTE BØKER