Innspill og utspill

Innspill og utspill - Arve Hjelseth, Aksel Tjora | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arve Hjelseth, Aksel Tjora
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Innspill og utspill.pdf
ISBN
7505200987148

BESKRIVELSE

Dette er en bok om hvordan kunnskap, begreper og perspektiver fra samfunnsvitenskapene kan brukes som verktøy eller plattform for samfunnskritikk.Arve Hjelseth og Aksel Tjora er begge aktive debattanter i det offentlige rommet. Begge ytrer seg ofte med en sterk forankring i sosiologien og demonstrerer gjennom dette hvordan samfunnsvitenskap kan brukes til å løfte fram og kommentere forskjellige typer problemstillinger eller utviklingstrekk i samfunnet.Med utgangspunkt i Burawoys begrep om offentlig sosiologi viser forfatterne først ulike måter å delta i offentligheten på. Deretter ser de nærmere på kronikkformatet som en spesielt godt egnet mulighet for samfunnsviteren til å delta aktivt i offentligheten. Ved å gi eksempler på og diskutere ulike sider ved kronikker de selv har skrevet, viser de hvordan fagkunnskap kan omsettes til både innspill og utspill.Boken retter seg mot studenter, forskere og andre som deltar eller ønsker å delta i offentlig debatt. Målet er at boka skal oppmuntre til engasjement og bidra til å bringe samfunnsvitenskapen tettere på det samfunnet den studerer.

Arve Hjelseth; Aksel Tjora. Dette er en bok om hvordan kunnskap, begreper og perspektiver fra samfunnsvitenskapene kan brukes som verktøy eller plattform for samfunnskritikk.

Aagaard, Toril ; Lund, Andreas ; Ramberg, Kirsti Rye ; Swanberg, Anne Berit Journal article, Peer reviewed Kjøp Innspill og utspill fra Bokklubber Dette er en bok om hvordan kunnskap, begreper og perspektiver fra samfunnsvitenskapene kan brukes som verktøy eller plattform for samfunnskritikk. Arve Hjelseth og Aksel Tjora er begge aktive debattanter i det offentlige rommet. Innspill og utspill samfunnsviteren som samfunnskritiker.

RELATERTE BØKER