Miraklenes år

Miraklenes år - Tor Edvin Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Edvin Dahl
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Miraklenes år.pdf
ISBN
8688363323605

BESKRIVELSE

Ikke før har den unge enkemannen Arild Olsen holdt sitt første vekkelsesmøte, før han får en nattlig telefonoppringning. Den første av flere ... Senere møter han Linda, en annerledes forførerske. Og gjør helt uventet en brå karriere som predikant. En kjærlighetsroman, og en skildring fra det lavkirkelige Norge - skildret innenfra. På godt og vondt.

Det store bildet Historien om Grunnloven handler ikke bare om 1814, ikke bare om 17. mai, og slett ikke bare om kongelige.

«Fabelaktig og folkelig om 1814», het det i forlagets egen flyer om denne boken da den kom ut, og dermed var den også lansert tenkt som en «folkebok» om begivenhetene i grunnlovsåret. Denne genren er blitt dyrket av mang en tidligere forfatter, og Karsten Alnæs gjør på ingen måte skam ... Miraklenes år, med 1814 i gullskrift på omslaget, er i beste forstand en folkelig bok om et skjellsettende år.

RELATERTE BØKER