Si unnskyld

Si unnskyld - Roy Jacobsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Si unnskyld.pdf
ISBN
6573719464413

BESKRIVELSE

Roy Jacobsens noveller er fulle av overraskelser, og etterlater seg gjerne et gåtefullt punkt som fortsetter å ulme og utfordre. Si unnskyld inneholder tretten utvalgte noveller, og viser hans litterære mesterskap også innenfor kortformen. "Det er ingen fare med å bli gammel, når man har en slik arvtager."Kjell Askildsen

Konflikter ble løst når et barn innrømmet skyld og sa unnskyld, særlig i forbindelse med fysiske konflikter. Slik vi så det, ga dette oppreisning til fornærmede. Sint på mamma: - Si unnskyld.

Det klassiske eksempelet er å legge til et «men», som tar livet av unnskyldningen og i verste fall legger skylden over på den som hadde fortjent en oppreisning. Ikke si unnskyld for alt - Du skal ikke si unnskyld for et legitimt krav. Men har du tatt feil, for eksempel om hvem som tok en leke eller startet en slåsskamp, kan du be om unnskyldning.

RELATERTE BØKER