Døden på Bjørnøya

Døden på Bjørnøya - Dag Hagenæs-Kjelldahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Hagenæs-Kjelldahl
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Døden på Bjørnøya.pdf
ISBN
2372492935351

BESKRIVELSE

Bjørnøya har noe av verdens verste klima. Når det stormer, hender det at bølgespruten slår hardt mot vindusrutene på værstasjonen oppe på kanten av øya, det eneste stedet hvor det bor folk. Dag Hagenæs-Kjelldahl er en av dem som kjenner Bjørnøya best. Årene som meteorologiassistent på ishavsøya har satt dype spor, minnene kan fortsatt mane fram mareritt. Han brukte frivaktene til å utforske områder av øya der menneskefot sjelden trår, og hvor minner fra fortida har fått ligge i fred. Han studerte gamle rapporter om forlis, mord, fangst og mysterier. Så en mørk vinterdag forsvinner en av kameratene, mens hunden hans vender alene tilbake til værstasjonen. På den forblåste ishavsøya midt i Barentshavet har flere fått en brå og tragisk død. De mange skjelettene - ikke bare etter isbjørn og hvalross - taler sitt eget språk. I Døden på Bjørnøya tar Dag Hagenæs-Kjelldahl utgangspunkt i noen nervepirrende episoder, men forteller også hele øyas historie.

Alkekongene venter spent på at snøen skal slippe taket. Den klassiske tåka som Bjørnøya er så kjent for, da særlig sør på øya nær fjellene.

Publisert 20. mai 2020 ... Bjørnøya er ei øy i grensen mellom Norskehavet og Barentshavet.Den er på 178 km².

RELATERTE BØKER