De små teller også

De små teller også lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,2 MB
FILNAVN
De små teller også.pdf
ISBN
6871196762839

BESKRIVELSE

I disse artiklene tar forfatterne for seg matematikk-kommunikasjon i førskolepedagogisk tradisjon, matematikk i sammenheng med barns lek og utforsking, med rom for fantasi og undring, og med behov for systematisering og orden. Boka vektlegger dessuten at barn fortjener samspillere som er interessert i deres matematikk, og viser hvordan en kan arbeide med dette. For førskole- og andre lærere, samt studenter. Med litteraturliste.

opplag 2001. Førpris: 225,-Kr 100,00 De som klarer å gjøre små forandringer, over tid, gjør det nok på den sunneste måten.

Ofte er det ikke så mye som skal til for å fikse litt på utseendet. Get this from a library! De små teller også : matematikken i førskolepedagogikken. [Marit Johnsen Høines;] De små er ofte redde og må passe seg, men hva skjer når de minste er skikkelig smarte? Bli med på fortellerstund med Kristine Haugland og hør både ett og to eventyr om hvordan det går når reven og tigeren møter noen små og lure helter! Kanskje har du hørt fortellingene før? Den ene har Kristine fått av forfatter Lise Grimnes, den andre har hun lest i en eventyrbok. De små kan avgjøre.

RELATERTE BØKER